Ai un proiect cu care te putem ajuta?

CERE OFERTA

Academia de Cadastru

Academia de Cadastru reprezinta atat o firma de prestigiu din domeniul cadastrului, al topografiei si al geodeziei, cat si o initiativa publica prin care ne propunem sa popularizam termeni tehnici si proceduri legale, astfel incat acestea sa fie cunoscute de cat mai multi romani.

Credem cu tarie ca masura tuturor lucrurilor este data de timp, asa ca ne dorim ca utilizatorii sa inteleaga cat mai repede pasii de urmat in realizarea oricarei lucrari de cadastru, iar noi sa primim toate informatiile de care avem nevoie inca de la primele interactiuni cu acestia, astfel ca, la final, toata lumea sa aiba de castigat.

Desi suntem o echipa cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, venim cu o perspectiva noua si ne dorim sa inovam atat in ceea ce priveste integrarea noilor tehnologii in munca noastra, cat si prin felul in care comunicam.

Astfel, inovatia consta in utilizarea unor echipamente performante si programe software care sa ne permita sa finalizam cu rapiditate lucrari de anvergura, precum si in dezvoltarea unor materiale explicative, ca de exemplu e-book-uri pentru companii si persoane fizice, carora sa le fie mai usor sa inteleaga termenii cheie din domeniu, precum si pasii necesari in realizarea unei lucrari.

Portofoliul nostru include sute de lucrari implementate cu succes pentru o multitudine de clienti, variind de la autoritati ale statului, la companii private si pana la persoane fizice, iar, la cerere, se pot pune la dispozitie studii de caz.

Ce au insa clientii nostri in comun? Toti cei care colaboreaza cu Academia isi doresc sa inteleaga ce servicii primesc si apeleaza la noi atat pentru expertiza si seriozitatea noastra, ci si pentru capacitatea noastra de a transpune in sintagme usor de inteles si infografice usor de parcurs situatii complexe sau chiar si legislatia din domeniu.

CERE OFERTĂ

Te rugăm să ne spui ce fel de lucrare te interesează, iar un reprezentant Academia de Cadastru te va contacta în maxim 24 ore.

  Nume *

  Prenume *

  Adresa e-mail *

  Numar de telefon

  Subiect

  Mesaj (optional)